Risteily m/s Paul Gauguinilla

Miltä kuulostaisi sukellusaiheinen risteily Ranskan Polynesian saaristossa? Luksusristeilijä m/s Paul Gauguin tarjoaa upeat puitteet, häikäisevät maisemat ja monipuolisia sukellusretkiä. Laiva on suunniteltu erityisesti Polynesian mataliin vesistöihin, ja on ainoa alueen laivoista, joilla tarjotaan sertifioitua sukelluskoulutusta. Paul Gauguin on ylpeä palvelustaan: henkilökuntaa on laivalla lähes yhtä paljon kuin matkustajia, mikä takaa aidon luksuselämyksen ja henkilökohtaisen palvelun. Kaikista hyteistä on merinäköala, ja monista löytyy vielä parveke, jolta ihailla maisemia.

Laivan kannelta pinnan alle

Toisin kuin Titanicilla, tämän risteilyn asiakkaat haluavat hypätä veden varaan. Paul Gaguinilla tarjotaan sukelluskoulutusta sekä huikea mahdollisuus tehdä sukellusretkiä suoraan alukselta. Sukellusretket on suunnattu sekä kokemattomille että kokeneille sukeltajille, ja kursseja löytyy joka lähtöön. Kouluttajat ovat ammattilaisia, laivan fasiliteetit huippuluokkaa ja retkille osallistuville järjestetään kaikki varusteet valmiiksi. Laivalla suhtaudutaan turvallisuuteen tarkasti, ja retkille osallistuvien pitää joko esittää todistus aiemmasta kokemuksesta, tai osallistua laivalla järjestettävälle kurssille.

Sukellusretkillä on mahdollista nähdä koralliriuttoja, vedenalaisia luolia, papukaijakaloja, jättisimpukoita, haita ja merikilpikonnia. Polynesian läpinäkyvät vedet ovat otollisia sukeltamiseen, ja reitin varrella on monia kiehtovan erilaisia kohteita. Marquesas-saaret ovat yksi maailman parhaista sukelluskohteista, ja niillä ei ole sukelluskeskuksia, joten risteily Paul Gauguinilla tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua näiden syrjäisten saarten rantavesiin. Koska alus on tavallisia risteilijöitä pienempi, sen matkustajat pääsevät ihailemaan pienempiäkin laguuneja.

Vesipedon unelmaristeilyt

Muita vesiurheilumahdollisuuksia ovat kajakkimelonta, purjelautailu ja snorklaus, jotka onnistuvat sekä itse laivalta kuin laivayhtiön yksityisiltä rannoilta, jotka ovat reitin varrella. Erikoisuutena Paul Gauguin Cruises tarjoaa myös risteilyjä, joilla mukana on maailmankuulu tutkija, tutkimusmatkailija ja elokuvantekijä Jean-Michel Cousteau. Hän pitää luentoja, joilla on runsaasti kuvamateriaalia hänen tutkimuksistaan, sekä osallistuu osalle ohjelmassa olevista sukellusretkistä. Tämän kaiken lisäksi laivalta löytyy luonnollisesti laadukkaita ravintoloita, kylpylä ja hemmotteluhoitoja, kasino ja pianobaari, sekä esityksiä esimerkiksi tahitilaiselta tanssiryhmältä.